2020-03-09 13:21Press release

Den hållbara fordonstvätten säkrar 2,5 MSEK

Bringwash säkrar 2,5 miljoner kronor i investeringar för att expandera till nya städer i Sverige. 

På väldigt kort tid har Malmö-bolaget hunnit etablera sig i andra större städer som Helsingborg, Stockholm och Köpenhamn. 

Bringwash är ett företag som har utvecklat en speciell metod för fordonstvätt som innebär en vattenbesparing med upp till 99% i jämförelse med de traditionella fordonstvättarna, och miljövärdena i bolaget är något som påskyndat tillväxten.

Efter ett fantastiskt år på MINC med duktiga mentorer och hjälpsamma människor har Bringwash lyckats bygga en stabil grund för framtida tillväxt samtidigt som de kommit i kontakt med mycket nya investerarkontakter. Nu tar Bringwash in sin allra första investering och stänger en runda på 2,5 miljoner kronor som till en början ska räcka till att etablera verksamheten på fler platser i Sverige. 

”MINC och alla de människor som arbetar där har betytt väldigt mycket för oss och har även påverkat bolagets snabba tillväxt positivt. Något som känns tråkigt är att vi behöver flytta ut ur huset inom kort för att flytta in i egna kontorslokaler.” Catrine Magnusson, medgrundare

När det kommer till försäljningstillväxten har bolaget de senaste 3 månaderna dubblat den totala försäljningen och förväntas uppnå 6 miljoner i försäljning vid årets slut. 


Bringwash är en Minc Incubator bolag. Läs mer om dem på deras hemsida www.bringwash.comAbout Minc

Startuphuset Minc i Malmö hjälper entreprenörer att bygga snabbväxande, internationella bolag. Minc blev nyligen framröstat som Sveriges bästa coworking space och rymmer i dagsläget Minc Incubator, den prisbelönade acceleratorn Fast Track Malmö, samt Startup Labs, en förinkubator där alla med en innovativ och skalbar affärsidé kan jobba gratis i upp till sex månader. Huset rymmer också Scaleup Workspace, kontorsplatser för växande startups, och Minc Lounge, ett kombinerat café och workspace.

Contacts

Carmen Gomez
Communication Coordinator
Carmen Gomez