2019-11-07 10:15Press release

Jeanette Andersson utses till VD för Minc

"Minc är en av Malmös tillväxtmotorer och bidrar till att göra Malmö till en plats i världsklass för entreprenörer och startups. Minc är en företagsinkubator med hög energi, snabbt tempo och stora visioner.  Jeanettes starka nätverk och specifika kompetenser inom bland annat kvinnors entreprenörskap och finansiering, passar mycket väl in i Minc:s framtid", säger styrelseordförande Jonas Michanek.

"Under sommaren har vi i styrelsen satt igång en visionsprocess tillsammans med organisationen som ska ta Minc in i framtiden. Styrelsen ser framemot att se Jeanette fortsätta bygga Minc på en stabil grund tillsammans med dess fantastiska medarbetare" avslutar Jonas Michanek.

 


Topics: News

About Minc

Startuphuset Minc i Malmö hjälper entreprenörer att bygga snabbväxande, internationella bolag. Minc blev nyligen framröstat som Sveriges bästa coworking space och rymmer i dagsläget Minc Incubator, den prisbelönade acceleratorn Fast Track Malmö, samt Startup Labs, en förinkubator där alla med en innovativ och skalbar affärsidé kan jobba gratis i upp till sex månader. Huset rymmer också Scaleup Workspace, kontorsplatser för växande startups, och Minc Lounge, ett kombinerat café och workspace.

Contacts

Jeanette Andersson
CEO
Jeanette Andersson
Jonas Michanek
Styrelseordförande, Minc
Jonas Michanek
  • 0734-34 00 30
Carmen Gomez
Communication Coordinator
Carmen Gomez